Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.51
4 stars: Foarte bun
45 pareri

Grund anticoroziv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
NOXARO
Cod produs
Grund Anticoroziv
Out Of stock
Descriere
Este o vopsea de calitate superioara preparata dupa o formula germana care formeaza dupa aplicare o pelicula uniforma cu aspect lucios si uscare rapida. Se utilizeaza pentru protectia si decorarea suprafetelor din metal, lemn si zidarie precum si in cazul tuturor suprafetelor care pot fi acoperite prin pulverizare, aflate atat la interior cat si la exterior.

Mod de aplicare
Suprafetele trebuie curatate de orice urma de grasime, praf, rugina, umezeala, urme de vopsea, precum si alte impuritati. Suprafetele lucioase trebuie pulverizate usor. Se recomanda acoperirea cu panza ori cu ziar a zonei din imediata apropiere a obiectului ce urmeaza a fi vopsit pentru a fi protejata de vaporii formati la aplicare. Agitati bine recipientul, cel putin 2 minute inainte de folosire si din cateodata in timpul folosirii. Pulverizati de proba pentru a fi siguri de culoarea aleasa. Pozitionati inspre obiectul pe care doriti sa-l vopsiti si pastrati o distanta de 25-30 cm.

Apasati bine butonul si aplicati cu miscari sigure si regulate.

Se recomanda aplicarea in mai multe straturi subtiri, pentru a obtine un rezultat calitativ. A se evita aplicarea unui singur strat, mai gros.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura