Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 luni.
4.51
4 stars: Foarte bun
45 pareri

Spray vopsea auto preparat la culoarea masinii

5 stars: 5.00 din 2 pareri
  • Super calitate - Marian R.


60 lei Lei
Brand
LaboratorVopseleAuto.ro
Cod produs
Spray Vopsea Auto Preparat La Culoarea Masinii
Out Of stock
Descriere
Necesita aplicat lac peste stratul de vopsea ! Se poate comanda accesand acest link  SPRAY LAC COMPATIBIL

Pentru culorile metalizate / vopseaua metalizata, aplicarea unui lac de protectie este obligatorie si nu se comercializeaza decat impreuna cu lacul compatibil !

Daca vopseaua este nemetalizata, este recomandat sa se foloseasca lacul compatibil vopselei pentru luciu si protectie.

Are aceleasi caracteristici ca vopselele aplicate de catre vopsitorii profesionisti in service sau reprezentante. Se poate imbutelia orice culoare metalizata, perlata sau nemetalizata in functie de codul de culoare al autovehiculului dumneavoastra.

Unele culori perlate, in special alb si rosu, necesita aplicarea a 2 straturi de vopsea diferite plus lac pentru a asigura culoarea originala. In cazul in care va aflati in aceasta situatie, la momentul identificarii codului exact de culoare, veti fi contactat de un reprezentant.

Proprietati:
Aplicare usoara, in straturi subtiri de la o distanta de ~ 25 cm.
Uscare rapida, neaderenta la atingere in 20 -30 min de la aplicare. Dupa uscarea vopselei se aplica un strat de lac protector.
Temperatura de aplicare minim 5 grade. Aplicarea trebuie facuta in conditii de mediu uscat.
Excelenta stabilitate pe verticala, nu curge.
Rezistenta foarte buna la uzura si intemperii.
Rezistenta la efectele oricarei scurgeri de combustibil.
Aderenta si putere mare de acoperire - cantitate de umplere 400 ml ce acopera o suprafata de 1 - 1,5mp in 1 strat.
Spray vopsea acrilica auto destinata refinish-ului auto, cu uscare rapida si cu o aderenta si putere mare de acoperire.
Calitatea componentelor utilizate in reteta produsului asigura stabilitatea culorilor in timp si garantia culorilor originare.
Este recomandata pentru vopsiri partiale sau decorative ale caroseriilor autovehiculelor, camioanelor, motocicletelor, scuterelor sau bicicletelor, etc.
Solutia ideala pentru reparatii la fata locului. Include duza profesionala ideala pentru minimizarea pierderilor precum si pentru o acoperire uniforma, similara celei obtinute cu pistol profesional.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

Agitati temeinic doza ~ 1-2 minute. Testati nuanta de vopsea inainte de aplicare ! Nu putem face nimic odata ce vopseaua este pe masina.
Indepartati rugina, zgarieturile sau deteriorarea suprafetei necorespunzatoare cu smirghel de P180-P320. Curatati temeinic zona care trebuie vopsita cu degresant sau diluant. Mascati panourile adiacente utilizand folie si banda adeziva pentru vopsitorie.

Se aplica un strat de primer (grund / filler / fuller / sprit-chit) ce va acoperi zgarieturile de smirghel. Asteptati sa se usuce ~ 20-30 minute.
Utilizati smirghel de P600 pentru a slefui zona pe care o veti vopsi. Curatati din nou temeinic zona care trebuie vopsita cu degresant. Intreaga zona care urmeaza sa fie vopsita trebuie sa fie fina si neteda. In cazul in care vopsiti materiale de plastic, se va folosi plastic primer.
Se lasa 10-15 minute intre straturi , apoi se aplica vopseaua. Aplicati 1-2 sau mai multe straturi cu o diferenta de asteptare de 5-10 minute intre straturi. Vremea calda va scurta timpul de uscare, vremea rece si / sau aplicarea mai groasa a stratului va extinde timpul de uscare.
Dupa uscare, pulverizati lac exact cum ati pulverizat vopseaua insa in strat mai subtire.

Depasirea timpului de uscare normal poate duce la o nepotrivire a culorilor, la o textura greoaie de coaja de portocala si / sau la o pierdere de luciu. In acest caz, asteptati o zi pentru uscare completa apoi frecati cu smirghel P1500 si aplicati din nou lac. Dupa cateva zile, in functie de temperatura exterioara si conditiile meteo, puteti polisa zona.
5.00 out of 5based on 2 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura